Knapp: Startsidan

Knapp: Analyser

Knapp: Behandlingar

Knapp: Prisuppgifter

Knapp: Webshop

Knapp: Kurser

Knapp: Presentation

 

 

Hårmineralanalys

Genom en mineralanalys kan du få en klar bild av din invärtes miljö, och med hjälp av den informationen förstå och få klarhet i varför du mår som du mår. Inte bara din näringsmässiga status överblickas, utan du kan lära dig mycket mer om hur pass effektivt din kropp arbetar och hur optimalt den fungerar.

Symptom kan vara huvudvärk alldeles för ofta, stel i lederna fast vi rör oss, kramper i musklerna, problem med magen, depression, hudutslag, energifattig och överhängande trötthet.
Listan kan göras lång på symptom som visar att det kan finnas en obalans i vår inre biokemi.

Förutom proteiner, kolhydrater och fett som utgör vårat bränsle är mineraler och vitaminer livsviktiga komponenter för kroppens uppbyggnad och funktion och samspelet mellan dem har visat sig ha stor betydelse för optimal hälsa.
En obalans kan störa kroppens upphämtningsförmåga att absorbera näringen och exempelvis göra att brist på en mineral hämmar upptaget av en annan.
Då är det möjligt att en håranalys genom en tydlig överblick kan vägleda till bättre hälsa.

 


 

Hur går det till?

Du bokar en tid hos mej, vi överblickar din hälsostatus och klipper ett hårprov som sedan skickas till Trace Elements inc i USA i samarbete med Nutri Tech Analysservice.

Efter ca. 3 veckor är analysen klar.
Alla analyser skickas via email som ett PDF dokument vilket består av en 8-10 sidors redovisning på svenska.
Vill du hellre ha din hårmineralanalys i pappersformat kostar det 60 kr plus porto. Uppge det vid vårt möte.

Om du vill ha hjälp med tolkningen av analysen ingår 30 min telefonsupport.

Hårmineralanalysen visar din personliga mineralstatus, avancerad analystolkning, dietråd och förslag till balansering och kosttillskott som är skräddarsydda just för din aktuella näringsbalans.

Vill du veta mer om Hårmineralanalys går du in på www.haranalys.se
Där finns också många frågor och svar; till exempel varför hårmineralanalys är att föredra framför blod och urinprov.


OBS: Detta har inte för avsikt att ersätta medicinsk vård och det finns heller ingen avsikt att avråda från din läkares rekommendationer. Lider du av någon allvarlig sjukdom bör alla förändringar av kost och livsstil genomföras under din läkares tillsyn.